diumenge, 1 de novembre del 2009

Descripció Sara Olmo




La Sara és una mirada, una paraula, un gest, però sobretot una afició,un símbol: el tatuatge.Ella és el reflex de la fada que porta a l'esquena.
La Sara, com les fades, són d'aquelles persones que fins que no les coneixes de debò no saps el que realment tenen sota d'aquella aperença de misteri que les envolta, i molta gent no sap veure a la Sara, igual que a les fades,és a dir són invisibles davant de gent que no mirar més enllà de l'aparença física.
No obstant sota aquesta capa de delicadesa amagant un fort caràcter que fa que moltes vegades es tingui una opinió errònia sobre elles.

Els seus ulls blaus ens transporten a un lloc màgic, imaginari, on només les fades i ella fan que sigui excessible per la resta de persones. La seva mirada reflexa confiança, seguretat i això ho traspassa als demès.
Els seus cabells rossos i llargs són dignes d'un conte de fades.

Les aficions que comparteixen en comú les dues són la passió per la música,el ball, fer bromes, divertir-se i sobretot ajudar. Les fades ajuden a la gent que es perd pel bosc i els ensenyen el camí de retorn a casa; la Sara ens mostra les diferents visions d'un problema, els diversos camins que podem agafar, però mai et deixar sola.
Diuen que per cada nen que neix té una fada per sempre, jo nosé si en tindré una o no...però estic més que contenta i orgullosa de tenir una "amiga-fada" que em durarà tota la vida.!

1 comentari: