dissabte, 7 de novembre del 2009

6/11/09

Descripció

Avui a la classe de COED em començat amb el retorn dels resums del llibre "Com parlar bé en públic". tot seguit em començat amb la recitació de poemes que han fet 15 companys, l'ordre dels quals ha estat escollit per sorteig. La Lluïsa ens va entregar un full on tres companys havien d'avaluar la persona que havia de recitar tenint en compte aspectes com el to de veu, el control del nervis, la postura, els gestos..., i també la persona que recitava posteriorment hauria d'autoavaluar-se.

Desprès de les 15 recitacions del companys vam continuar amb l'avaluació del blogs que també va ser escollit per sorteig on el primer va ser l'Àngel del grup B , però ens vam adonar que era impossible poder fer-ho perquè la pantalla no és veia bé, per tant aquesta activitat la continuarem quan la Lluïsa trobi una solució.

Reflexió

Crec que el fet de recitar un poema, una rondalla etc, davant de tantes persones és un bon exercici pel que fa el control dels nervis, no obstant és una cosa que haurem d'aprendre poc a poc i amb el pas del temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada