dissabte, 7 de novembre del 2009

6/11/09

Descripció

Avui l'Eduard ens ha exposat la revista educativa "Guix"
La revista surt mensualment i té un cost de 7,80.
L'estructura de la revista consta de: L'editorial, l'opinió (d'un tema d'actualitat educativa), el monogràfic( tema general sobre l'educació i un d'aquests es tracte a fons), les experiències centrades en un territori(propostes dels centres per millorar l'educació,un altre és L'Escola/Territori/Comunitat (són temes en general de l'educació en un territori), després trobem l'apartat de Tema del curs (tema anual que tracten, com per exmple: Com incideix la LOE al centre?), El penúltim apartat parla sobre la Reflexió d'un tema escollit anteriorment i per últim el Recull, que es divideix en : Hem de llegir, Trobades (congressos, jornades...), Convocatòries (premis), material i recursos, notícies i la tira còmica.
El tema escollit per debatre: Avantatges i inconvenients de la LOE.

Desprès la Lluïsa ens a explica't i ens ha donat informació sobre la setmana de pràcitques(horaris, quines escoels visitarem, activitats, conferéncies...)
Per finalitzar ens va entregar una tira còmica del diari "Avui" on es veu una nena amb el seu pare que li demana una autorització per no assistir a l'escola perquè ha d'anar a abortar.

Per últim uns quants companys s'han quedat amb la Lluïsa per parlar sobre el treball de "Va de mestre" que vam entregar-li per fer un comentari individual del treball que va realitzar cadascú.

Reflexió

La imatge "còmica" que ens ha entregat la Lluïsa la trobo bastant bèstia pel que fa el seu contingut i totes les repercusions.
Crec que l'única persona que té dret a decidir si vol o no tenir el fill és la nena o la dona que estigui embarassada, ja que ella i nomès ella és la que haurà de passar pels 9 mesos d'embaràs, ella és la que per la resta de la seva vida haurà de cuidar d'aquell infant...perquè una nena de 16 anys com pretèn cuidar el seu fill?
Estic d'acord amb el que els pares són el màxim suport en aquests casos i se'ls ha de mantenir informats, perquè en molts casos són els pares els que desprès de que la filla tingui el nen són ells els que s'han de fer càrrec del nen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada