dimecres, 28 d’octubre del 2009

Anunci




Informació explícita
L'anunci té l'objectiu de donar a conèixer a la societat que tots podem aportar el nostre gra de sorra per col·labora amb el càncer infantil.
L'exemple del vídeo és la d'uan nena que es talla el cabell per donar-li el seu germà que no té ja que té càncer.
Els aspectes:
Hi han dos ambients en el qual es desenvoluopa el vídeo, un és en el lavabo, on vèiem que la nena es talla el cabell, i després l'altre lloc és el revedor on la nena li dona els seus cabells al germà.
Posen una melodia tranquila, melancòlica, triste i amb uns colors neutres els quals fan que el receptor tingui tota la seva atenció en l'acció que es desenvolupa.
Anàlisi dels personatges i valors que transmeten
Nena/Germana: es talla els cabells per donar-li al seu germà. Transmeteix valors de solidaritat i una gran capacitat per pensar en altres, fa l'acció sense esperar res a canvi.
Nen/Germà-malalt: pateix un càncer i al veure que la seva germana li dona part dels seu cabell el li torna el gest posant-li la gorra vermella que porta.
Pares: Són simples expectadors de l'acció que es produeix entre els germans.
Anàlisi del discurs verbal:
Entre els personatges de´l'anunci no es produeix cap tipus de diàleg.
Eslògan: "No pedimos màs de lo que puedes dar". Reflecteix que es donen pocs recursos i poca conscièncicació sobre el càncer i les ajudes necessaries que espoden donar. A partir de l'exemple mostren que amb un petit gest podem fer feliç a molts nens que estiguin en aquesta situació.
Valoració personal
Aquest anunci m'ha servit per conscienciar-me i fer-me una autocrítica de l'ajuda i del que podriem fer per ajudar a nens amb aquest problema.
Crec que és una bona manera de fer arribar a la societat el problema, reflectin-lo i vivn-lo a través dels ulls d'una nena petita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada