diumenge, 25 d’octubre del 2009

COED (23/10/09)

Descripció
El divendres la Lluïsa ens va llegir un poema sobre els paletes.
Tot seguit ens va explicar com veia l'evolució dels nostres blocs, i ens va fer algunes ractificacions sobre alguns d'ells,(en alguns no hi havien moltes entrades, quin format havien de mostrar els textos sobre l'assigantura, etc.)i ens va aclara que no estava molt contenta sobre com ho estaven porten i ens va recordar que el blog val el 15% de la nota.
Després ens va ensenyar un vídeo sobre la Lliga de Debats universitaris perquè tinguèssim un exemple de com nosaltres hem de realitzar aquesta activitat. Primer de tot va sortir la rectora explicant el valor dels debats i l'objectiu d'aquests. Desprès va continuar agraïnt la participació dels 13 grups que van participar i va presentar els finalistes del debat que eren la Universitat Pompeu Fabra i l'Universitat de Barcelona. A continuació va sortit Jospe Castells explicant el funcionament del debat que cosntaba de 2 oradors, els únics que podien intervenir, 2 investigadors i un suplent; l'orador és el que ha de donar el torn de paraula a l'equip que no parlar.
El tema tractat de la final era sobre l'habitatge i cada equip presentava el tema, a favor o en contra, 6 minuts per equip per defensar la seva tèsis i per últim la conclusió del tema.

Reflexió
Crec que aquesta activitat de veure el vídeo sobre el debat és una bona manera de veure el verdader funcionament i la complexitat del tema, ja que no tan sols has de prepar-te la teva part per defensar-la, sinó que també has de conèixer i tenir cosnciència sobre el que tractara l'altre equip per poder contrarrestar la seva opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada