dimecres, 16 de desembre del 2009

11/12/09

Descripció

Per iniciar la classe de COED la professora Lluïsa Cirera ens va explicar que el pròxim divendres fariem les descripcions de Qui ets tu? pendents i ens va parlar per sobre de l'exàmen de gener.
A continuació van seguir les recitacions que anaven desde la Marta Juny fins el Pere Mussoll.
Per últim vam realitzar l'activitat del debat, el qual aquesta setmana només el realtizaven un grup. El tema tractat era el Nou calendari escolar.
L'equip a favor estava composat per la Carolina Garcia, Ana Espanyol, Helena Vall, Mª Eulàlia Palmero i Clara Boix i el grup en contra estava format per l'Alejandro Ramos, la Laura Sendín, la Linda Camacho, la Mireia González i la Sara López.
El grup a favor va argumentar la necessitat d'integració d'Espanya a nivell educatiu europeu, ja que som el país que més vacances té( un total d'onze setmanes en l'època d'estiu)i repercuteix en el nivell escolar.
El grup en contra del calendari escolar refusa les argumentacions de l'equip a favor a partir de que no estem preparats ni a nivell econòmic ni de recursos, ja que mentre la resta de països europeus avançaven a Espanya manteniem una dictadura que va dura 40 anys. D'altre banda aquest canvi de calendari efectrà tant a mestres com a pares.

Reflexió

Referent el debat crec que el calendari s'hauria de canviar però aquestes diferencies haurien de tenir en compte tant els mestres, com els pares i els nens.
Crec que amb aquests canvis els mestres no tindren temps a prepar-se les primeres classes de curs i els pares durant la setmana de febrer hauran de deixar els fills a càrrec de familiars o d'alguan institució que els cuidi

Aprofundiment

La "setmana blanca" que volen imposar crec que és el que més mal de cap està portant tant a fa´mílies com a escoles per tant deixo aquí un vídeo on mostren la visió dels pares i de les CCOO segons aquesta setmana de vacances en el mes de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada