dimecres, 30 de setembre del 2009

seminari (30/9/09)

Avui, en el seminari, la Lluïsa ens ha donat els dies de les entrevistes i altres feines per fer durant el mes d'octubre.
Després ens ha entregat un text sobre "El retorn de la disciplina" de Franscesc Torralba, on mostra les diferents maneres d'educar tenint en compte la disciplina. Temps enrere la disciplina era la base de l'educació en aquella època, on l'alumne tenia un gran respecte al mestre, fins i tot es podria dir pànic pels mètodes que podien arribar a dur a terme en aquells alumnes, els quals "despitaven" la classe.
En l'actualitat, com diu Franscesc Torralba, tenim una pedagogia de la dolçor, en la qual els alumnes han perdut el respecte envers els professors, on els alumnes tenen tot tipus de llibertat sense que el professor tingui cap norma a la qual poder regir els nens a un control mínim.
D'aquí la reflexió de l'escriptor, quin métode hem de crear per està en un terme intermig?


Opinió
Jo estic totalment d'acord amb el que diu Franscesc Torralba, ja que no cal arribar ni a un extrem ni a l'altre, sinó que tan professors com alumnes tinguin unes llibertats dintre d'unes normes bones i vàlides per a tots aquells que les viuen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada